Amanae 3-daagse intensive
Ontplooiing zoals je nooit eerder ervaarde

Dompel jezelf onder in 3 dagen zeer effectief lichaamswerk

9-11 november 2018
Gent - België

Als er iets gebeurt dat aanvoelt als "te veel", emotioneel, zoals een traumatische gebeurtenis, of iets kleiners, zoals steeds opnieuw te horen krijgen dat je stil moet zijn toen je klein was, dan stopt de adem, en je lichaam bevriest datgene waarvan je voelde dat je er niet mee om kon.

En dan springen de gedachten in actie, en die creëren een verhaal of overtuiging, zoals "Ik ben niet goed genoeg", of "Hey, ik kan perfect zijn" alleen maar om ervoor te zorgen dat je dit nooit opnieuw moet voelen. Dat is onze onderbewuste schaduw. Een verhaal.

Gedurende deze 3 dagen ga je niet in dit verhaal, je gaat er onder, in het gevoel. En wat je voelt kan je helen, oude emoties, oude gedachten en overtuigingen en patronen, zonder onderscheid.

 • Verkrijg nieuwe inzichten
 • Creëer ruimte en openheid
 • Vrij van je persoonlijke beperkingen

 • In een kleine groep
 • Zeer persoonlijke begeleiding
 • Een krachtige ervaring

This workshop was a present that life gave me

Reserveer dadelijk je plek!

750€, overnachting en eten inbegrepen

Wat Kan Je Verwachten?

Intensief lichaamswerk

Je neemt elke dag deel aan twee "Amanae" sessies van 3 uur. Eén liggend op een massagetafel, en de andere naast de tafel, waarbij je aanwezig bent voor de ander en jezelf. Soms is de ervaring naast de tafel even of zelf meer verrijkend dan wanneer je erop ligt. Deze XL sessies zorgen ervoor dat je elk aspect dat aandacht nodig heeft de ruimte krijgt, en dit vanuit verschillende invalshoeken.

Persoonlijk in een kleine groep

Een echte mini-groep van maar een 4-tal personen. Dit laat zeer persoonlijke één-op-één begeleiding toe, terwijl je toch kan profiteren van het draagvlak.

Minimaal praten, maximaal voelen

Het is lichaamswerk, geen gesprekstherapie. Je bent gefocused op de adem en de sensaties in je lichaam. Het verhaal is bijkomstig. 100% aanwezig zijn bij deze sensaties is zeer krachtig, het brengt je inzicht en opening, en zorgt ervoor dat je kan lostaten.
Desaniettemin zullen we je tijdens de sessies soms vragen stellen of coachen, om je zo nog dieper in je transformatie proces te brengen.

En een sfeervolle ondersteunende omgeving, met heerlijk soulfood

De omgeving is belangrijk. Dus bieden we je de perfecte setting aan voor dit intense werk in het centrum De Verdieping te Lovendegem, en voorzien we gezonde soulfood maaltijden om je lichaam te verwennen.

Is lichaamswerk nieuw voor je?

We werken op het fysieke lichaam, met druk en beweging op de huid, in een kleine groep van 4 personen. Check hoe dit voor je voelt, en is dat erg oncomfortabel, dan is deze intensive misschien niet de beste keus voor jou.

Je ligt op een massagetafel, onder één of meerdere dekens, en je draagt enkel je onderbroek en indien nodig een topje voor de vrouwen. De punten waarop we werken liggen verspreid over het lichaam, maar er worden geen sexuele zones aangeraakt.
Het meeste werk gebeurt op het hart, de longen, de rug, de heupen en de nek.

Ontmoet Je Begeleider
Op Deze Reis In Jouw Lichaam


Kim Cao-Van, Ph.D.

Een open hart en een intuïtief aanvoelen. Een heldere analytische geest met een diep gevoel voor spiritualiteit.

Werkend met Amanae lichaamswerk sinds 2013, met Qigong sinds 1996.


En Ontmoet Jezelf

Deelnemen alleen is geen garantie voor resultaat. Het is essentieel dat JIJ verantwoordelijkheid neemt! We bieden je hiervoor de ultieme setting aan, maar als puntje bij paaltje komt, kan niemand anders dan jij de verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces.

Veel mensen die therapie volgen, willen niet écht veranderen, ze zijn nog niet klaar om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces. Het is essentieel dat je zelf verantwoordelijkheid neemt!

Laat niets of niemand anders jouw proces bepalen. Gebruik deze unieke gelegenheid om het voor jezelf op te eisen, om het heft in eigen handen te nemen. Amanae lichaamswerk is de perfecte tool hiervoor.

Gerapporteerde Resultaten

 • Beter slapen
 • Je lichter en positiever voelen
 • Verlichting van fysieke pijn en spanning
 • Vrijer kunnen ademen
 • Een kalmer lichaam
 • Makkelijker afhouden van stress op het werk

 • Meer effect dan jaren therapie
 • Meer op je gemak zijn met jezelf
 • Ontwaken van sexuele energie
 • Betere grenzen
 • Stilte, en een diep gevoel van rust
 • Terug kunnen vertrouwen

Shed your layers
and tap into the power of your true self!

Bypass the mind, and discover what your body harbours

Voor Jou?

Ben je klaar voor de volgende stap? ALs je écht wil veranderen, maar je hebt het gevoel dat je een plateau hebt bereikt, dan is dit voor jou..

Wil je op een down-to-earth manier licht en liefde in jezelf voelen, dan is dit voor jou...

Wat Anderen Vertellen Over Hun Ervaring


Eén van de meest bijzondere en intense ervaringen, hetgene wat de krachtigste transformaties heeft bewerkstelligt. Ik werd steeds meer mezelf naarmate er laagjes verdwijnen, en sta nu zekerder en authentieker in het leven.

De begeleiding ervxaarde ik als zeer bijzonder, een veilig anker in het doorvoelen van soms heftige, weggestopte emoties. Ze zijn altijd zeer betrokken en bereid om te doen wat nodig is. Hun liefdevolle aanwezigheid nodigt je steeds opnieuw uit om te gaan daar waar heling nodig is. Iedere sessie voelde als een groot geschenk.

Ik ga naar huis met meer ruimte en openheid, helder inzicht en een dankbaar hart voor dit mooie werk.

Charlotte - België

Voor mij voelde het Amanae-weekend als een frisse wind die opgehoopte ’zielestof’ wegblies. Niet alles… maar toch genoeg om kleuren, klanken helderder waar te nemen. Het had een aanscherpend effect: innerlijke mist trekt op! Ik ervaar het ook als een ’hartskompas’, dat houvast & richting kan geven op de onvoorspelbare weg naar zelfaceptatie.

Ik moest na de driedaagse denken aan een gedicht van Rumi:

Dit menszijn is een herberg
Elke ochtend nieuw bezoek
Een vreugde, een depressie, een hatelijkheid, een flits van inzicht komt, als een onverwachte gast
Wees dankbaar voor iedereen die langskomt,
Want ze zijn stuk voor stuk gestuurd,als een gids uit de hemel
Op het moment dat je aanvaardt wat jou aan narigheid is gegeven
Gaat de deur open

Het proces van leren ’omhelzen’ van pijn, door er naartoe te ademen, en zoveel mogelijk aanwezig blijven op de ’plaats van onheil’ (ipv ervan weg te lopen) werkt heel krachtig.

Kaat - Belgium

De intensive heeft veel indruk op me gemaakt, ik heb er bijzonder veel van geleerd.

Ik maakte er voor het eerste kennis met Kim en tot op vandaag ben ik zeer onder de indruk van Kim’s kwaliteiten op het gebied van lichaamswerk, gevoelens, verzachten en creativiteit.
Hij is een warm, intelligent en liefdevol mens welke op een integere manier het beste (gevoel) in anderen naar boven brengt.

Leon - Malta

Ben geen poëte maar hieronder een paar woordjes uit mijn hart: "Amanae is het mooiste wat mij is overkomen. De zachte liefdevolle en zeer professionele begeleiding van Kim en Charlotte hebben ervoor gezorgd dat mijn hart is geopend en blokkades zijn opgelost. Het is een waar thuiskomen bij jezelf. Het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven."

Sofie - Belgium

Wat me heeft geraakt is hoe er met kracht, liefde en aandacht werd aangeraakt en geluisterd naar het lichaam, de grote voeler. Daar, in het celgeheugen, liggen de verborgen kwetsuren en dus ook de genezing en het groeipotentieel.

De ondersteuning van de groep en de begeleiders was een kado. Ik heb dingen gezien ook, gevoeld, gehoord, heel veel informatie gekregen over mezelf, mijn verleden en voorouderlijke lijn. We hebben samen gelachen, gehuild, gebruld, zijn ook stil geweest.

Kim werkt met veel aandacht en respect, en combineert een aantal van zijn specifieke talenten, vaardigheden en opleidingen tot een mooi, holistisch geheel. Hij brengt je zacht maar zeker naar een diepere plek als hij merkt dat er iets niet klopt of nog andere lagen verbergt. Daar, in de schijnbare vergetelheid, zijn er parels van pijn, genezing, zelfkennis en wijsheid te rapen.

Wordt vervolgd. Oha.

Marleen - Belgium

This workshop was a present that life gave me. I felt surrounded by lots of love from the practioners and the participants. Very deep and unforgettable experience! Thanks again Kim.

Maria - Frankrijk

Twijfel je nog?

Je voelt nog aarzeling...

Dat is normaal. Dit is een grote stap. Jouw grote stap!
Je ervaart mogelijks weerstand, of zelfs angst en onrust. Mischien vraag je je af of dit niet te veel zal zijn, te ver buiten je comfort zone.

Om eerlijk te zijn, het zal héél wat zijn, maar niet te veel.
Je zal net datgene krijgen wat je het meeste nodigt hebt op dit moment om te groeien in jouw proces. Ik ben me er van bewust dat dit een heel gedurfde uitspraak is, maar dat is wat deelnemers keer op keer bevestigen. Wat je nodig hebt kan wel wat anders zijn dan wat je verwacht...

"Verwachting is de wortel van alle hartzeer" - William Shakespeare

En ja, je zal uitgedaagd worden, buiten je comfort zone. Maar als je dit nog steeds aan het lezen bent, is verandering dan niet net datgene waar je naar op zoek bent?

Of ben je eerder sceptisch?

Wel, ik heb ook een doctoraat in de wetenschappen :)